Natur Grup Integral – partener Daymsa, a selectat pentru piața din România și Republica Moldova, produsele premium din portofoliul fabricii spaniole, cu calități și eficiență deosebite pentru a aduce fermierilor români un spor de producție la orice cultură, chiar și în condițiile unui an agricol dificil și pentru a face performanță inclusiv în Agricultura Ecologică.

Daymsa investește în mod continuu în dezvoltarea de noi produse care să susțină o agricultură responsabilă și durabilă. De aceea, foarte multe dintre produsele Daymsa comercializate în România sunt certificate prin organisme de renume internațional pentru utilizarea acestora în culturile ecologice, conform normativelor internaționale:

  • Regulamentul European (CE) 834/2007 si Regulamentele sale de aplicare (CE) 889/2008 si 1235/2008.
  • Regulamentul NOP (National Organic Program) – standard aplicabil pentru agricultura organică în Statele Unite ale Americii
  • Regulamentul JAS (Standardul Japonez pentru Agricultura) – standard aplicabil pentru agricultura ecologică în Japonia.

CERTIFICAREA ECOCERT

În 1991, un grup de agronomi a fondat Ecocert în Franța pentru a da valoare și recunoaștere agriculturii ecologice, pentru care s-au specializat în certificarea produselor din agricultura ecologică. De la înființare, Ecocert a colaborat cu instituții internaționale pentru a elabora reglementări de control pentru agricultura ecologică sau pentru a promova acest tip de agricultură. Astăzi, Ecocert este un organism cunoscut la nivel internațional de acreditare a produselor ecologice, prezentă în peste 80 de țări din întreaga lume.
 Daymsa are mare parte din produse certificate Ecocert.   

CERTIFICAREA FiBL

Institutul de Cercetare a Agriculturii Organice (FiBL) este unul dintre institutele de top din lume în domeniul agriculturii organice. Locațiile sale sunt situate în Elveția, Germania, Austria, Franța și o reprezentare în Bruxelles (Belgia) prin FiBL Europe. Punctele forte ale FiBL constau în cercetarea interdisciplinară, inovațiile dezvoltate împreună cu fermierii și industria alimentară, proiectele de dezvoltare orientate spre soluții și transferul rapid de cunoștințe din cercetare în practică.
FiBL are un personal extrem de competent cu expertiză în toate aspectele organice: managementul solului și producția de plante, creșterea animalelor adecvată speciilor și sănătatea animalelor holistică, aspecte socioeconomice, procesarea alimentelor organice și analiza cuprinzătoare a pieței organice.
Descarcă de mai jos Certificarea FiBL pentru produsele Daymsa.

CERTIFICAREA CONTROL UNION

Înființată pentru a veni în sprijinul unei agriculturi durabile, Control Union Certifications și-a concentrat eforturile în dezvoltarea serviciilor în jurul sustenabilității lanțurilor de aprovizionare din industrie care se alimentează pe piețele alimentare, furaje, silvicultură, biomasă, bioenergie, conformitate socială și piețe textile.
Astăzi, Control Union este prezentă în peste 70 de țări, fiind plasată în mod unic pentru a gestiona provocările pe piața globală actuală pentru agricultura ecologică.
Daymsa are mare parte din produse certificate Control Union.

CERTIFICAREA CAAE

CAAE este organismul de certificare spaniol specializat în producția ecologică care certifică cele mai multe hectare din Europa. Peste 1.000.000 de hectare.
Această instituție a fost pionieră în certificarea producției ecologice în Spania și în crearea de standarde pentru dezvoltarea sectorului, cum ar fi acvacultura organică sau restaurarea și comerțul cu marca CAAE. Astăzi, este prezentă la nivel internațional și cunoscută pentru profesionalismul și modul de aplicare al standardelor internaționale în agricultura ecologică.
Daymsa are mare parte din produse certificate CAAE.

CERTIFICAREA INTERECO

Decalajul existent în ceea ce privește posibilitățile de utilizare a produselor comerciale și adaptarea la standardele care reglementează producția ecologică, Regulamentul (CE) 834/2007 și Regulamentul (CE) 889/2008, este originea implementării în procesul de certificare INTERECO pentru agricultura ecologică. Intereco controlează și certifică produsele ce se pot utiliza în agricultura ecologică.
Daymsa are mare parte din produse certificate INTERECO.

CERTIFICAREA SOHISCERT

Decalajul existent în ceea ce privește posibilitățile de utilizare a produselor comerciale și adaptarea la standardele care reglementează producția ecologică, Regulamentul (CE) 834/2007 și Regulamentul (CE) 889/2008, este originea implementării în procesul de certificare INTERECO pentru agricultura ecologică. Intereco controlează și certifică produsele ce se pot utiliza în agricultura ecologică.
Daymsa are mare parte din produse certificate INTERECO.

CERTIFICAREA OMRI

OMRI sprijină integritatea organică dezvoltând informații clare și îndrumări despre materiale, astfel încât producătorii să știe ce produse sunt adecvate pentru operațiunile organice. OMRI este o organizație nonprofit care oferă o analiză independentă a produselor, cum ar fi îngrășăminte, combaterea dăunătorilor, produse de îngrijire a sănătății animalelor și numeroase alte intrări destinate utilizării în producția și procesarea ecologică certificată. Când companiile aplică, OMRI își revizuiește produsele în raport cu standardele organice.
Produsele acceptabile sunt listate OMRI® și apar pe listele de produse OMRI ©. OMRI oferă, de asemenea, asistență tehnică și instruire pentru profesioniștii din industria organică.
Descarcă de mai jos Certificarea OMRI pentru produsele Daymsa.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.