Programul nutrițional Daymsa pentru Legume cu Flori își propune să crească producția și calitatea culturii. Acest lucru se realizează prin furnizarea castraveților cu o nutriție echilibrată.

Încorporarea de materiale organice și biostimulatori specifici chiar de la început reduce stresul cauzat de transplant și stimulează dezvoltarea rădăcinilor și absorbția nutrienților. Furnizarea microelementelor potrivite evită eventualele deficiențe nutriționale care reduc producția.

Un biostimulant cu acțiune citokinetică stimulează diviziunea celulară, îmbunătățind dimensiunea fructului. În cele din urmă, vă recomandăm să folosiți una dintre specialitățile noastre nutriționale (Naturfruit) pentru aplicare pe frunze, pentru a îmbunătăți dimensiunea, fermitatea și calitatea castraveților.

Protocol de tratament pentru cultura de Tomate

Protocol de tratament pentru cultura de Castravete

Protocol de tratament la cultura de Ardei

Protocol de tratament la cultura de Vinete

Protocol de tratament la cultura de Pepene

Dozele recomandate în protocolul Daymsa sunt doze optime pentru dezvoltarea armonioasa a culturilor, iar numărul tratamentelor se poate diminua sau majora în funcție de evoluția plantei.

Produsele cu aminoacizi se recomandă a nu se administra împreună cu produse pe bază de cupru, sulf și aluminiu. Terrenova se administrează fără a se amesteca cu alte produse fitosanitare, datorită pH-ului alcalin.

Descarcă de mai jos Protocoalele de tratament Daymsa pentru culturile de Tomate, Castraveți, Ardei, Vinete și Pepene