Raiza® Mix

Biostimulator Înrădăcinare

  • Recomandat în tratamentul semințelor

  • Stimulează dezvoltarea rădiculară și absorbția nutrienților

  • Favorizează creșterea producției și calitatea recoltei

  • Recomandat pentru reducerea șocului post-transplant

  • Certificat și pentru Agricultura Ecologică

——————————————–

Ambalaje: Bidon 500 ml / Bidon 1 L / Bidon 5 L / Bidon 20 L

Pe durata procesului de încolțire și răsărire a plantelor există mulți factori ce pot afecta potențialul lor maxim, ca de exemplu, temperatura, umiditatea, bolile, etc. Ca urmare, încolțirea poate fi lentă și eterogenă, cu o dezvoltare mai slabă a rădăcinilor, ceea ce poate afecta creșterea plantei și reduce randamentul culturii.

Tratarea semințelor cu Raiza®Mix  îmbunătățește și stimulează procesul de încolțire, răsărire și dezvoltarea inițială a plantelor. Raiza®Mix  favorizează o încolțire uniformă, plante viguroase și rezistente la stres, ajutând planta să atingă maximul ei potențial productiv.

Raiza®Mix  este o formulă lichidă, elaborată pentru aplicarea în tratamentul semințelor, cât și pentru aplicarea în tratamentul semințelor, cât și pentru aplicarea foliară sau prin fertirigare. Raiza®Mix  conține 12% Aminoacizi Liberi și Microelemente (azot, bor, cupru, fier, mangan, molibden, zinc). Conține, de asemenea, și fitohormoni de origine naturală, agenți osmoprotectori, oligppeptide, alginați, manitol, oligo și polizaharide, poliamide și vitamine. Toate aceste componente provin din extrase speciale de înaltă calitate din algele Ascophyllum Nodosum.